Månadens kund
Tidigare vinnare av månadens kund
De som vinner får sin nästa abonnemangsleverans helt gratis!

Vinnare av månadens kund

Tidigare vinnare av månadens kund


De som vinner får sin nästa abonnemangsleverans helt gratis!

Delta i tävlingen här.


Månadens kund

Sabine Jarnvi – månadens kund för november 2016

Sabine är 52 år och bor i Tygelsjö. Hon arbetar sedan 30 år tillbaka på förskola. En stor del av hennes fritid spenderar hon i ishockeyhallen, då hon är med yngste sonen på både träningar och matcher. Resten av tiden går åt att renovera huset som familjen ska flytta in i, något som de ser fram emot. Sabine ser fram emot att kunna greja i trädgården och skörda frukter och bär som hon sedan gör saft och marmelad på.


Vinnaren Sabine Jarnvi

Sabine prenumererar både på Argus och Fritt Flyt Omega-3 och har varit kund hos Vesterålens Naturprodukter sedan 2006. Hon rekommenderar gärna andra att köpa produkterna då hon tycker att prenumerationslösningen är väldigt bra då det inte finns någon risk att hon glömmer köpa hem. För att komma ihåg att ta sina kosttillskott varje dag så står burkarna framme på bordet och hela familjen äter det i samband med kvällsmaten.


Sabine är månadens kund för november, vilket innebär att han får sin nästa leverans av Fritt Flyt helt gratis. Vi här på Vesterålens Naturprodukter tackar för bidraget och gratulerar till vinsten. Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?


Alf Larsson – månadens kund för oktober 2016

Alf Larsson från Göteborg är idag pensionär och har tidigare jobbat inom Vattenfall i över 40 år ”Arbetlivet har varit mycket intressant och arbetskamraterna många” säger Alf. Fjällvandringar har varit en favorit vid semestrar och ledighet och övrig fritid går till att umgås med barn och barnbarn.


Vinnaren Alf Larsson

Alf har varit kund hos Vesterålens i över 10 år och han tar kapslarna tillsammans med sin frukost varje dag. Han rekommenderar även sina vänner att äta Fritt Flyt Omega-3 då han tycker att det fungerar bra för honom.


Alf är månadens kund för oktober, vilket innebär att han får sin nästa leverans av Fritt Flyt helt gratis. Vi här på Vesterålens Naturprodukter tackar för bidraget och gratulerar till vinsten. Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?


Lena Nilsson – månadens kund för september 2016

Lena Nilsson är 61 år och bor i Landvetter utanför Göteborg och arbetar som undersköterska på ett korttidsboende. Lena har varit kund på Vesterålens Naturprodukter sedan 2004. Fritt Flyt ingår i hennes frukost som en daglig rutin och är därför lätt att komma ihåg. Lena tycker om att resa, läsa böcker och träna, yoga är en favorit. Lena rekommenderar gärna Fritt Flyt Omega-3 till andra.


Vinnaren Lena-Nilsson

Lena är månadens kund för september, vilket innebär att hon får sin nästa leverans av Fritt Flyt helt gratis. Vi här på Vesterålens Naturprodukter tackar för bidraget och gratulerar till vinsten. Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?


Camilla Emilsson – månadens kund augusti

Camilla är månadens kund för augusti, hon är 41 år och bor utanför Örebro tillsammans med sin familj. Camilla har varit kund hos Vesterålens Naturprodukter sedan 2004 och prenumererar på Fritt Flyt och Fritt Flyt Plus.


Vinnaren Camilla Emilsson

Camilla har ett stillasittande jobb men tycker om att motionera på sin fritid. Hon spenderar även gärna sin fritid med att umgås med familjen, pyssla i trädgården och odla grönsaker.


Camilla rekommenderar gärna Fritt Flyt till andra då hon själv tycker att hon mår bättre och känner sig piggare. För att komma ihåg att ta sina kapslar varje dag så tar hon dem tillsammans med sina mediciner, då blir det enkelt att komma ihåg.


Camilla är månadens kund för augusti, vilket innebär att hon får sin nästa leverans av Fritt Flyt Plus helt gratis. Vi här på Vesterålens Naturprodukter tackar för bidraget och gratulerar till vinsten. Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?


Stina Eliasson – månadens kund juli 2016

Månadens kund för juli heter Stina Eliasson och är född 1962. Stina bor i Varberg tillsammans med sin man. Hon har varit kund hos Vesterålens Naturprodukter sedan 2006 och prenumererar både på Fritt Flyt Plus, Bifiform, Argus och Emergen-C.


Stina lever ett aktivt liv, hon tycker om att vara ute i naturen och går gärna på jakt efter bär och svamp och hon tränar även tre gånger i veckan. Hon jobbar sedan 4 år tillbaka som lokalvårdare på ett äldreboende, vilket innebär att hon även rör på sig på jobbet.


Stina har flera abonnemang och hon rekommenderar gärna andra att köpa sina kosttillskott från Vesterålens Naturprodukter då hon tycker att det är bra pris och att produkterna fungerar. För att komma ihåg sina kosttillskott varje dag så har hon ett kom ihåg tips som hon gärna delar med sig av, hon har som rutin att alltid ta dem tillsammans med sina måltider, då blir det lätt att komma ihåg.


Helene Jörgensen – månadens kund juni

Månadens kund för juni heter Helene och hon har varit kund hos Vesterålens Naturprodukter sedan år 2006. Helene är 52 år gammal och bor i Helsingborg tillsammans med sin yngste son.


Vinnaren Helene Jörgensen

Helene lever att aktivt liv, hon har inget körkort så för henne är det cykeln som gäller, hon cyklar 12 km varje dag för att ta sig fram och tillbaka från jobbet, dessutom tränar hon HIIT och crossfit flera gånger i veckan. Hon ser fram emot en fortsatt aktiv framtid och hoppas att hon kan fortsätta med sin träning och sina utlandsresor även när hon blir äldre.


Helene abonnerar på Fritt Flyt Omega-3 och hon tycker att det fungerar väldigt bra. Hon rekommenderar gärna andra att äta Fritt Flyt eftersom hon tycker att det är smidigt att få det rakt hem i brevlådan. För att komma ihåg att ta sina kapslar varje dag så är hennes bästa tips att ställa burken bredvid kaffebryggaren.


Helene är månadens kund för juni, vilket innebär att hon får sin nästa leverans av Fritt Flyt Omega-3 helt gratis. Vi här på Vesterålens Naturprodukter tackar för bidraget och gratulerar till vinsten. Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?


Christel Eriksson Lidin - Månadens kund april 2016

Christel är 60 år och bor i Sundsvall. Hon har varit kund hos Vesterålens Naturprodukter sedan 2007 och hon känner sig nöjd med abonnemanget. Under den tiden har hon hunnit att prova flera av de olika produkterna men Fritt Flyt är hennes personliga favorit.


Vinnaren Christel Eriksson Lidin

På fritiden så spenderar Christel gärna sin tid på att greja ute på tomten eller ta promenader. Hon äter mycket fisk, både kokt, grillad, stekt och gravad men ändå så säger hon själv att hon inte kan tänka sig att vara utan sitt dagliga omega-3 tillskott. Hon rekommenderar gärna andra att äta Fritt Flyt eftersom hon tycker att det är ett bra kosttillskott, att det är enkelt att ta samt att det är en praktisk förpackning.


För att komma ihåg att ta sina kapslar varje dag så har Christel ett kom ihåg tips som hon gärna delar med sig utav: ”mina omega-3 kapslar står på hyllan intill min tandborste, så det finns inte en chans att jag ska glömma dem, och detta har inneburit att jag har bekanta som har tagit efter mig, smart tycker jag”.


Christel är månadens kund för april, vilket innebär att hon får sin nästa leverans av Fritt Flyt Omega-3 helt gratis. Vi här på Vesterålens Naturprodukter tackar för bidraget och gratulerar till vinsten. Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?


Ewa Forsberg. Månadens kund mars 2016

Ewa är 57 år och bor vid kusten i Norrbotten. Hon har prenumererat på Fritt Flyt Omega-3 sedan år 2009. Hon rekommenderar gärna Vesterålens Naturprodukter till andra då hon tycker att det är smidigt och lätt med abonnemangslösningen som gör att det alltid finns hemma.


Vinnaren Ewa Forsberg

Ewa själv tycker att hon känner sig piggare än någonsin och förutom jobbet så är det huset, trädgården och hennes två katter som tar upp hennes tid. Hon hinner även med lite resande och har faktiskt precis kommit hem från en semesterresa i Dubai.


Ewa har inga problem att komma ihåg att ta sin omega-3 då hon förvarar burken i skafferiet bredvid rawkakaon som hon använder i sin morgonsmoothie.


Ewa är månadens kund för mars, vilket innebär att hon får sin nästa leverans av Fritt Flyt Omega-3 helt gratis. Vi här på Vesterålens Naturprodukter tackar för bidraget och gratulerar till vinsten. Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?Marianne Odebäck. Månadens kund februari 2016

Marianne är född 1951 och bor i Karlstad. Hon prenumererar på kosttillskott från Vesterålens Naturprodukter och har varit abonnent sedan 2004. Varje dag äter hon två kapslar Fritt Flyt och en tablett Argus blåbär. Hon beskriver medlemskapet som ”mycket bekvämt” och tycker det är smidigt att få leveranser direkt hem i brevlådan.


Vinnaren Marianne Odebäck

Marianne har aldrig glömt att ta sina tillskott och det som hjälpt henne att komma ihåg under alla år är dosan som hon lägger sina kapslar och tabletter i. Dosan laddar hon för en vecka i taget.


Marianne känner sig frisk och har ork i vardagen. Hon vill gärna hålla sig alert och håller igång kroppen med vardagsmotion på Friskis och Svettis. Dessutom går hon på yoga och motionssimmar regelbundet. Hon har tre barnbarn som hon gärna umgås mycket med och då gäller det att ha orken i behåll. Fritiden räcker tyvärr inte till allt man vill göra men Marianne och hennes sambo försöker ofta komma iväg till olika resmål runt om i världen.


Något annat som Marianne gärna gör på sin fritid är att läsa och det blir en hel del litteratur. Även om hon har gått i pension så behövs det ofta vikarier inom vården där hon har arbetat och då och då rycker hon in på sin gamla arbetsplats.

Marianne är mycket nöjd med sina kosttillskott från Vesterålens Naturprodukter och kommer att fortsätta med dessa.


Marianne får sin nästa leverans av Fritt Flyt helt gratis!


Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?Ove Larsson. Månadens kund januari 2016

Ove är född 1958 och bor i Älvdalen. Han har varit kund hos Vesterålens Naturprodukter sedan 2008 och äter Fritt Flyt varje dag. På dagarna tillbringar han en hel del tid i sin snickarbod där han ägnar sig åt sin hobby som är träsnideri och träsvarvning. Ove är rullstolsbunden men känner att han vill hålla armar och händer sysselsatta och har utvecklat hobbyn till en liten verksamhet. Idag har han sitt eget företag.


Vinnaren Ove Larsson

Ove känner sig frisk och pigg för det mesta och startar alltid sin dag med en kopp kaffe och två kapslar Fritt Flyt. Han menar att det är svårt att glömma då det är där dagens verklighet börjar.


Vi tackar Ove för bidraget och gratulerar till en gratis leverans av Fritt Flyt Omega-3!

Alla som abonnerar på kosttillskott hos Vesterålens Naturprodukter kan vara med och tävla om att bli månadens kund – och vinna sin nästa leverans gratis. Kanske är det din tur nästa gång?


Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bevara hjärtats normalfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Omega-3 fettsyran DHA bidrar till att bevara hjärnans och synens normalfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid dagligt intag av 250 mg DHA.