5 om dagen
Testa vår sommarquiz!
Genom att svara rätt på tre frågor samt lämna ditt bästa kom ihåg tips kan du bli den lyckliga vinnaren av ett presentkort från presentkortstorget.se.

Sommartävling

Testa vår sommarquiz!


Något av det bästa med sommaren är att få njuta av färska, färgsprakande bär. En del av oss har bärbuskar i trädgården, andra kan plocka nyttiga vildvuxna smultron, björnbär och hallon fritt i närområdet. Har vi inte den turen så finns det i alla fall ett stort sortiment med färska bär i butikshyllorna.

Bären är inte bara goda och inbjudande utan ger oss dessutom viktiga näringsämnen som vitaminer och mineraler.


5 om dagen

Genom att svara på tre frågor kan du bli den lyckliga vinnaren av ett presentkort på presentkortstorget.se!Tävlingen är öppen för deltagande i perioden 1 juni 2018 till 31 augusti 2018. Vinnaren utses av en jury från VNPs marknadsavdelning bland de som deltagit i tävlingen genom att svara på en utslagsfråga. Vinnaren kontaktas personligen och presenteras på vnp.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinster skickas till vinnaren per post. Vinnare av presentkort får skriftlig information om hur dessa ska lösas in. Se fullständiga villkor på www.vnp.se/villkor


PP-FRI-NOR-0421