Ann Luther
Aktiv vardag
När Ann Luther var i 20-års åldern reste hon runt i Europa på motorcykel och tränade karate i New York. Nu har hon funnit lugnet vid vattnet i Järfälla – men hon är fortfarande lika sprudlande och aktiv.

Ann Luther

Aktiv vardag!


När Ann Luther var i 20-års åldern reste hon runt i Europa på motorcykel och tränade karate i New York. Nu har hon funnit lugnet vid vattnet i Järfälla – men hon är fortfarande lika sprudlande och aktiv.


Ann Luther

Styr sin egen båt

När Ann och hennes man Ivar flyttade till huset i Järfälla utanför Stockholm var det en sak som var avgörande; närheten till vattnet.


Trots att de har utsikt över Sveriges tredje största insjö, Mälaren från fönstret så kunde inte Ann stå emot när hon blev erbjuden att köpa sin egen segelbåt.


”Jag lärde mig segla redan som 16-åring och jag har alltid trivts bra ute på vattnet. För två år sedan gick äntligen drömmen om en egen segelbåt i uppfyllelse” säger Ann och skrattar när hon tänker tillbaka på sin mans reaktion på båtinköpet. Han var inte riktigt intresserade av ännu en sak att hålla på med och han inflikar ”det är hennes båt!”.


Även om det innebär mycket arbete att ha sin egen båt, så lever Ann upp till sitt eget motto ”när man vet vad man vill är det bara att göra det” säger hon.


Hälsosam kost

För Ann handlar fritiden om att göra precis det som hon har lust till men med ett arbete som kräver full koncentration hela tiden är hon ofta trött när hon kommer hem på eftermiddagen. Då är det viktigt med en bra kost, så att kroppen kan återhämta sig snabbt igen.


”Vi äter fisk en gång i veckan men jag tycker inte att det är tillräckligt. Då är det bra att kunna komplettera med Fritt Flyt som ger ett tillskott av både omega-3 och vitamin D.”


Förutom Fritt Flyt så äter Ann och hennes man även Argus Blåbärsextrakt. ”På hösten äter vi vanliga blåbär men resten av året äter vi Argus” berättar hon.


Abonnemang är perfekt!

Med långa dagar på jobbet, sex timmar dans i veckan, segelbåt och hushållsarbete är det inte alltid man kommer ihåg att köpa omega-3 i affären.


”Jag hinner ju aldrig handla, så ett abonnemang är perfekt för mig! Jag får automatiskt en ny leverans när jag behöver det och om jag inte behöver mer så är det bara att ringa” säger hon.


Att komma ihåg kapslarna varje dag tycker hon inte är något problem.


”Jag har förpackningen med Fritt Flyt stående bredvid tandborsten, så varje gång jag borstar tänderna tar jag en kapsel – morgon och kväll” säger Ann avslutningsvis.


Ref. PP-FRI-NOR-0338