Edith Nygård
Fantastisk effekt!
ThermaCare ger mig bättre livskvalitet och mera ork – det hjälper även humöret!

Edith Nygård

Fantastisk effekt!


ThermaCare ger mig bättre livskvalitet och mera ork – det hjälper även humöret!


Edith Nygård

Fantastisk effekt

Edith Nygård från Inderøy i Norge är född år 1951. I några år har hon haft smärtor i samband med en dålig höft. När en framgångsrik operation av höften äntligen genomfördes hade Edith haft ont länge, något som hade medfört att hon hade gått så att kroppen belastades skevt och hon hade fått ont i knät på den motsatta sidan av den dåliga höften.


Har testat det mesta

Edith lever med dagliga smärtor. Speciellt i knät men även i axlar och nacke. Hon berättar att hon under flera år har gått runt och spänt sig för att avlasta de ställen som gör mest ont. Hon har testat allt från träning, sjukgymnastik, akupunktur och massage. Tyvärr blev Edith efter en tid allt mer handikappad.


Smärtorna försvårade vardagen

”Hur ont får jag om jag gör detta? Hur länge eller hur långt kan jag gå innan det gör för ont? Kan jag delta i det här sociala evenemanget, eller kommer det att göra för ont? ”. Dessa frågor var Edith tvungen att ta ställning till i sitt dagliga liv, något som hindrade henne på många sätt.


Blev erbjuden ett varuprov

Edith beställde ett varuprov på ThermaCare Nacke då hon fick ett nyhetsbrev där det erbjöds ett gratis varuprov från VNP i februari år 2014. Produkten var så effektiv att Edith efter det har köpt 18 stycken, inklusive ett par stycken för rygg som hon också ska testa. Edith hoppas att VNP en dag kommer att lansera en variant speciellt för knän i tillägg till de varianter som redan finns.


Den onda cirkeln

Edith läste faktabroschyren som följde med varuprovet. Där stod det tydlig information om vad produkten innehöll, hur den skulle användas och det stod även om den onda cirkeln.

”Det var helt otroligt, kan kände igen mig direkt! Det stod även att ThermaCare bryter den onda cirkeln – och det gör den verkligen!” säger hon.


Jag är jätteglad!

”Jag upplever att jag har bättre flexibilitet, bättre rörlighet, musklerna känns mer avslappnade, blir mindre spända och jag har mycket mindre smärtor. Det är otroligt – jag tycker att ThermaCare är en fantastisk produkt. Det kostar så lite att prova ”Edith Nygård, Inderøy