Efva Bengtsson
Med Fritt Flyt är jag snäll mot kroppen!
För Efva Bengtsson är Fritt Flyt en viktig källa till omega-3 och ett enkelt sätt att ta hand om både sin egen och familjens hälsa i en hektisk vardag.

Efva Bengtsson

Med Fritt Flyt är jag snäll mot kroppen!


För Efva Bengtsson är Fritt Flyt en viktig källa till omega-3 och ett enkelt sätt att ta hand om både sin egen och familjens hälsa i en hektisk vardag.


Efva Bengtsson

Efva Bengtsson började sin karriär inom sjukvården, men det tog inte mer än ett par år innan hon startade eget inom mediebranschen.


Med långa arbetsdagar och stort ansvar, både som ägare och chef, har det blivit ännu viktigare att ta hand om sin hälsa.


Fritt Flyt till hela familjen

Efva bor i Sollentuna tillsammans med sin man, två söner och en labrador – och när hon säger att hela familjen äter Fritt Flyt så menar hon faktiskt alla!


- Jag har en otroligt snäll man som går upp innan mig på morgonen och sätter fram burken med Fritt Flyt tillsammans med min frukost. Både han och våra barn tar även de omega-3.


- Hela familjen äter Fritt Flyt, till och med hunden Molly får en kapsel varje dag, säger Efva med ett skratt. Även om Efva får hjälp med att komma ihåg att ta sina kapslar varje dag så har hon ändå ett bra kom ihåg tips som hon delar med sig av.


- Ställ burken tillsammans med det som du brukar äta till frukost. Då ser du den direkt på morgonen, säger hon.


Vill bestämma själv

Efva och familjen prenumererar på Fritt Flyt och får en ny leverans i brevlådan varje månad.


– Abonnemanget fungerar jättebra, det är suveränt! Efva säger att det var produktens pålitlighet som gjorde att hon valde att bli kund hos Vesterålens Naturprodukter från första början.


– Jag tycker att all fakta om Fritt Flyt var tydlig och det var inga tvivel om att det här var en bra produkt. Att jag själv kan bestämma hur ofta jag vill ha min leverans är också ett stort plus, säger hon.


– Jag vill vara snäll mot min kropp och Fritt Flyt hjälper mig med det!


  • Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bibehålla hjärtats normalfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA/DHA.
  • Omega-3 fettsyran DHA bidrar till att bibehålla hjärnans och synens normalfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.


Ref. PP-FRI-NOR-0307