Monica Hansen
Omega-3 för hjärta, hjärna och syn!
Monica Hansen äter Fritt Flyt Omega-3 varje dag eftersom det är bra för hjärta, hjärna och syn.

Monica Hansen

Omega-3 för hjärta, hjärna och syn!


Monica Hansen äter Fritt Flyt Omega-3 varje dag eftersom det är bra för hjärta, hjärna och syn.


Monica Hansen

Sund kost

Monica Hansen är född år 1943 och bor i Vennesla i Norge. Hon håller sig frisk och pigg och hon anser att en sund kost har bidragit till att hon fortfarande är i bra form.


Monica arbetar som nattvakt på ett boende för psykiskt utvecklingshämmade. Hon tycker att det är ett meningsfullt arbete och hon hoppas att hon får fortsätta med det i många år framöver.


Praktisk med abonnemang

Monica har varit en trogen kund hos Vesterålens Naturprodukter ända sedan år 2004. Hon fick reklam om produkten på posten och tyckte att det verkade praktiskt med abonnemang, så hon tackade jag till erbjudandet.


”De regelbundna leveranserna gör att jag inte får slut på omega-3. Tidigare hände det att jag glömde att köpa en ny burk i affären när den gamla var slut”.


Monica tycker att det är lättare att få in en fast rutin så att man inte glömmer att äta kapslarna när man är abonnent. Att det är lätt att ändra eller skjuta upp leveransen är också bra. Hon tycker att det är praktiskt att få leveransen ett par gånger per år, istället för att få en ny förpackning varje månad så passar 6-månaders abonnemang av Fritt Flyt henne perfekt!


”Jag är mycket nöjd med både produkten och servicen, det är därför jag fortfarande prenumererar på Fritt Flyt Omega-3 efter så många år! ”



Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bibehålla hjärtats normalfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA/DHA.

Omega-3 fettsyran DHA bidrar till att bibehålla hjärnans och synens normalfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.