Därför gillar vi hösten!
Därför gillar vi hösten!
Sommaren är nu borta men det finns mycket att njuta av på hösten också!

Därför gillar vi hösten

Därför gillar vi hösten!


Sommaren är nu borta men det finns mycket att njuta av på hösten också!


Därför gillar vi hösten!

Hösten är så mycket mer än regn och kalla dagar. Här är några av de underbara saker vi ser fram emot att göra under höstmånaderna.


Ut i skog och mark

Hösten är en härlig tid för långa promenader i skog och mark. Det doftar friskt och gott. Du kan plocka både svamp och bär. Dessutom är naturen så vacker när höstfärgerna visar sig.


Sitta vid brasan

Att sitta framför en spakande brasa med en varm kopp te och stickning eller med en bra bok och njuta när det är varmt och skönt att vara inne är något av det mysigaste vi gör på hösten.


Färgstarka grönsaker

På hösten är grönsakerna färgstarka och färska! Fyll kylskåpet med vitaminrika grönsaker och använd dem i smakrika gryträtter och värmande soppor eller tillaga grönsaker i ugn som tillbehör. Gott och nyttigt!


Höstmode

Hösten betyder att det är dags att hitta stickade kläder, mjuka halsdukar och varma stövlar igen. Det är inte bara mode, det är också mycket bekvämt!


Trevligt att vara social på hösten

Under hösten är vi bra på att bjuda hem till mat, vi spelar spel, dricker te, går på bio och trivs i varandras sällskap medan vinden viner utanför.


Ny påfyllning

Det är vid denna tid man anmäler sig till en ny kurs eller aktivitet. Vad sägs om att lära sig ett nytt språk, anmäl dig till yoga eller gå med i en bokklubb!


Ref. PP-FRI-NOR-0312