Fritt Flyt Plus - för dig mitt i livet!
Fritt Flyt Plus - för dig mitt i livet!
Omega-3 tillskott med kalcium samt vitamin D, K2 och B6.

Fritt Flyt Plus för dig...

Fritt Flyt Plus - för dig mitt i livet!


Omega-3 tillskott med kalcium samt vitamin D, K2 och B6.


Fritt Flyt Plus - för dig mitt i livet!

Ta vara på hjärta, hjärna och syn

I Norden är vi lyckligtvis trofasta anhängare av de sunda omega-3 fettsyrorna. Vi är oftast bra på att äta fisk, och i tillägg väljer många av oss att äta tillskott i form av kapslar.

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA är viktiga näringsämnen för hjärtat, hjärna och syn. Eftersom omega-3 finns i alla kroppens celler är det lika relevant för oss alla – gammal som ung!


Bra för immunförsvaret

Vår kropp är utrustad med ett fantastiskt immunförsvar. Nu i höst- och under vintersäsongen är det extra viktigt att bidra till att immunförsvaret är på topp!

Fritt Flyt Plus innehåller vitamin D, som jobbar för att upprätthålla ett normalt fungerande immunförsvar. Då är du bättre rustad under vintern när skidföret är som bäst!

Håll dig stark och smidig

Med åren blir kroppen och musklerna ofta mindre smidiga. Lyckligtvis kan man göra mycket för att förhindra den processen! Håller du dig till regelbunden motion, är vinsten stor. Dessutom är det viktigt och äta nyttigt, så att kroppen får alla de näringsämnen den behöver för att hålla igång!

Fritt Flyt Plus innehåller kalcium och vitamin D som är bra för musklerna och skelettet, samt vitamin K2 som är bra för skelettet. Dessa näringsämnen hjälper dig att behålla kroppens rörlighet så att du kan möta dagens utmaningar!


Håll energin på topp!

Det är mycket som kan bidra till att du känner dig tom på energi, och speciellt kanske under den mörkare tiden. För att hålla energin på topp är det viktigt att du får tillräckligt med sömn, få i dig tillräckligt med vätska och att du äter sunt.

B-vitaminer är speciellt viktiga i processen där mat omvandlas till energi. Fritt Flyt Plus innehåller vitamin B6, som hjälper till att reducera trötthet och utmattning, bidrar till normal energiomsättning och till att reglera hormonell aktivitet.

Fritt Flyt Plus är tillgänglig både som engångsköp och som abonnemang. Du binder dig inte till något och kan när som helst ändra eller säga upp ditt abonnemang. Beställ här >>

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att upprätthålla hjärtats normala funktion.
Positiv hälsoeffekt uppnås vid dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.
Omega-3 fettsyran DHA bidrar till att upprätthålla hjärnans och synens normala funktion.
Positiv hälsoeffekt uppnås vid dagligt intag av 250 mg DHA.
Kalcium är nödvändigt för underhåll av ett normalt skelett och bidrar till normal muskelfunktion.
Vitamin D bidrar till att upprätthålla ett normalt immunförsvar, ett normalt skelett och en normal muskelfunktion.
Vitamin K bidrar till att bibehålla normala ben.Ref. PP-FRI-NOR-0437