Därför bör du abonnera

Därför bör du abonnera!


Som abonnent får du ditt kosttillskott levererat direkt hem i din brevlåda. Vi levererar i rätt tid till rätt pris – så att du slipper tänka på att köpa nytt i affären. Lätt och praktiskt! Dessutom har det visat sig att de som abonnerar på kosttillskott har lättare för att komma ihåg att ta det än de som köper det i butiken.
Enklare blir det inte!

Vi skräddarsyr abonnemanget efter dina behov och du har möjlighet att när som helst påskynda eller skjuta fram din nästa leverans. Det gör du enkelt själv via Min Sida – eller så kan du ringa oss så hjälper vi dig!


Dina kundfördelar som abonnent

  • Skräddarsydda abonnemangslösningar – rätt hem i brevlådan. Portofritt!
  • Våra medarbetare på kundservice är lätta att få tag på och har lång erfarenhet.
    Ring oss gratis på kundtelefon 020-47 47 48.
  • Regelbundna utskicka av information, tips och nyttiga recept.
  • Tävlingar med fina priser! Som abonnent kan du vara med och tävla om presentkort på resor.

Stränga krav - hög kvalitet

Som en del av Pfizerkoncernen är Vesterålens Naturprodukter medlemmar i Global Organization for EPA and DHA Omega-3s (GOED). GOED består av markandens främsta producenter och leverantörer av omega-3 fettsyrorna EPA och DHA och sätter en hög etisk standard för sina medlemmar.


Utöver att råvaror och färdiga produkter analyseras gör VNP även egna stickprovsananalyser hos Eurofins efter att vi har mottagit produkten. Du som kund ska därför kunna känna dig trygg med att våra produkter alltid håller en hög kvalitet.


Friend of the sea

Friend of the Sea (FOS) är en internationell, ledande organisation för certifiering av produkter som kommer från ett hållbart fiske och havsbruk. FOS certifierar även omega-3 oljor, fiskfoder och fiskmjöl. Organisationen fokuserar på att undvika överfiske av bestånden, mycket bifångst och att fiskemetoden skadar havsbotten. Det finns dessutom egna kriterier för miljöpåverkan och socialt ansvar.


Ref. PP-CLV-NOR-0222