Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet!


Vinn en iPad värd 3000 kr! Vi utser nya vinnare i juni och december varje år!


Läser på iPad

För att vara med och tävla om en iPad så behöver du bara ge oss ditt bästa tips för hur du kommer ihåg att ta ditt kosttillskott. Detta gör du efter att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev nedan. Vi skickar ut 1-2 nyhetsbrev via e-post varje månad.


Nyhetsbrevet innehåller nyttig information om kosttillskott och hälsa, samt aktuella erbjudanden. Tjänsten är naturligtvis helt gratis och du kan när som helst avanmäla dig! Anmäl dig genom att skriva namn och e-postadress nedan:Var med i tävlingen nedan!

För att vara med och tävla om en iPad till ett värde av 3000:- så behöver du bara ge oss ditt bästa tips för hur du kommer ihåg att ta ditt kosttillskott.Detta formulär är enbart avsedd att användas för svar i samband med ovanstående text. Har du klagomål eller vill rapportera en biverkning, vänligen kontakta VNP på 020-47 47 48

Tävlingen pågår löpande och arrangeras av VNP. Vi utser vinnare två gånger om året (juni och december). Vinnarna utses av vår jury och kontaktas personligen och presenteras på vnp.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinster skickas till vinnaren per post. Se fullständiga villkor på www.vnp.se/villkor


Jag samtycker till att motta marknadskommunikation och erbjudanden genom e-mail och/eller sms. Kommunikation och erbjudanden kan vara baserade på dina personliga preferenser, orderhistorik, ålder och interaktioner med oss. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@vnp.se. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen se vår personuppgiftspolicy www.vnp.se/personuppgiftshantering.


Ref. PP-BIF-NOR-0221