Spara pengar med AutoGiro

Spara pengar med AutoGiro!


Ditt abonnemang ska vara så enkelt som möjligt. Betalning med Autogiro gör det enklare för både dig och för oss genom att fakturerings- och betalningsrutiner blir mer effektiva. Vi ger våra abonnenter som tecknar autogiro 50 kr rabatt på ordinarie pris på alla kommande leveranser.
Vinn presentkort på resa


Förutom att du får 50 kr lägre pris på varje leverans, kan du som betalar med Autogiro vara med och tävla om ett presentkort på resor till ett värde av 10.000 kr!


Du tecknar AutoGiro lättast direkt via din internetbank, vi kan också skicka dig en ansökningsblankett

Ring oss på 020-47 47 48 eller skicka ett mejl till kundservice@vnp.se


För att vara med och tävla behöver du anmäla dig till Autogiro men också lämna ditt bästa kom ihåg tips på hur du gör för att komma ihåg att ta dina kosttillskott varje dag! Berätta kort om ditt bästa kom ihåg tips nedan.


Tävla nedan

Tävlingen är löpande och arrangeras av VNP. Vinnare utses två gånger per år (30:e juni och 30:e december). Vinnarna utses av vår jury och kontaktas direkt. Priser kopplade till våra tävlingar sänds per post till vinnarna. Vinnare av presentkort får skriftlig information om hur dessa ska lösas in. Fullständiga villkor hittar du här: /villkor


Ref. PP-BIF-SWE-0056